Кирил Димески – |< ! R #


Дискусија за Ubuntu Linux

Posted in ГНУ/Линукс од Кирил Димески на 8 Април, 2007

На SoftPedia се појави содржина во која се повикуваат сите корисници и љубители на Ubuntu Linux да го искажат своето мислење во врска со работи што ги сакаат и работи што не им се допаѓаат кај оваа дистрибуција.

Откако ќе се земе во предвид широкото мислење на јавноста, тоа ќе биде презентирано до развивачите на Ubuntu Linux со цел да се направи мнение кое ќе повлијае за развој на подобра дистрибуција според желбите и потребите на корисниците.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: