Кирил Димески – |< ! R #


Интервју со Ричард Сталман

Posted in Општа од Кирил Димески на 8 Април, 2007

Таткото на слободниот софтвер Ричард Сталман, го дава својот став за последната верзија на Општата Јавна Лиценца, верзија 3.0. Се дискутираат и разни теми, за DRM, за Linux и ОЈЛ 3.0, за Novell итн.

Интервјутo тука

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: