Кирил Димески – |< ! R #


Се одржа 3-от состанок на групата

Posted in Организации од Кирил Димески на 14 Април, 2007

Денес се одржа третиот состанок на групата на корисници на GNU/Linux “LUGOP” од Прилеп.
На состанок беше разгледан буџетот, беа формирани тимови за изработка на рекламен материјал и групи за одржување на едукации.

И Вие можете да станете дел од групата на корисници LUGOP, dkire@taratur.com

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: