Кирил Димески – |< ! R #


Излезе Thunderbird 2.0

Posted in слободен софтвер од Кирил Димески на 19 Април, 2007

Денес излезе најновата верзија на клиентот за е-пошта Mozilla Thinderbird 2.0, природен сопатник на многу попознатиот MozillaFirefox.
Нови можности во оваа верзија се:

– Означување на е-пошта според важност, испраќач, тип (забава, работа…) или креирање своја сопствена ознака;
– пребарување низ историјата на пораките, слично како кај историјата во интернет прелистувачите, како и одење напред-назад низ историјата;
– известување од панелот кога ќе ви пристигне нова пошта;
– пребарување низ содржината на пораките по клучен збор уште додека го пишувате терминот и многу други новини.

Симнување на македонска верзија тука.

linux.net.mk

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: