Кирил Димески – |< ! R #


Вистинскио потег

Posted in Веб сајтови од Кирил Димески на 20 Мај, 2007

Лугола ви донесува уште еден ресурс полн со информации за полесно мигрирање и користење на слободен софтвер. Овојпат целосно го локализиравме сајтот Make the Move или како што го преведовме на Македонски, „Вистинскиот потег“.Од менито за јазици изберете „Македонски“ и проследете ги сите поглавја.  Доколку наидете на грешки и нелогичности, пријавете ги на нашата пошта.

lugola.net

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s


%d bloggers like this: