Кирил Димески – |< ! R #


Гостување на Лугола во Прилеп (25 мај)

Posted in Организации од Кирил Димески на 20 Мај, 2007

На 25 мај во кафулето Апореа во Прилеп, од 13.00ч. до попладневните часови Лугола ќе гостува со свои презентации и предавања. Дента ќе има и организиран Инсталационен фестивал за сите кои сакаат да добијат лесно конфигуриран и инсталиран GNU/Linux систем на нивните компјутери (овие корисници ќе треба да ги донесат своите компјутери на лице место во самото кафуле).

 

Флаери и постери се во веќе актуелни низ прилепските улици, Вие само треба да им кажете на Вашите познаници и пријатели за настанот и заедно да дојдете да го проследите. Агенда за презентерите и презентациите ќе има за скоро, бидете во тек! Голема благодарност до Гоце Андоноски кој ја иницира идејата и помогна во најголема мера таа да се реализира. Ве повикуваме и Вие да го сторите тоа во вашите градови!

lugola.net

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s


%d bloggers like this: