Кирил Димески – |< ! R #


Излезе „KDE 3.5.7“

Posted in ГНУ/Линукс од Кирил Димески на 24 Мај, 2007

Вчера излезе „KDE 3.5.7“
Оваа верзија со себе главно носи поправки во кодот. Најмногу се имаат фокусирано на „KDE-PIM“ апликациите и во „Kmail“ се додадени нови карактеристики и подобрувања како во самоиот интерфејс така и во справување со „IMAP“: сега може да работи со квоти на IMAP како и копирање и преместување на папки.
За повеќе информации што има подобрено во „KDE 3.5.7“ можете да проверете овде.

linux.net.mk

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: