Кирил Димески – |< ! R #


Се одржа 4-от состанок на групата

Posted in Организации од Кирил Димески на 25 Мај, 2007

Денес 25 Мај 2007 год. се одржа состанокот на групата на корисници.
Од денес групата е побогата со 7 нови членови, од 14-33 години.
Инаку, денес се одржа и предавањето за Ubuntu, Вики-то на Лугола и беа прикажани 3Д ефектите на Ubuntu, тоа што во Microsoft Vista се нарекува WoW ефект.
Беа разделени CD-a со ГНУ/Линукс дистрибуции и разгледани прашања и проблеми на корисниците на ГНУ/Линуксот.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s


%d bloggers like this: