Кирил Димески – |< ! R #


Софтвер кој ќе ги препознава оперативните системи

Posted in слободен софтвер од Кирил Димески на 1 Јуни, 2007

Почитувани сурфачи,  групата на корисници од Прилеп, Лугоп за скоро треба да изготви софтвер кој ќе ги препознава оперативните системи кои Ви се инсталирани на Вашиот компјуер и ќе Ви даде комплетни информации за нив.
Софтверот ќе го изработуваат Дамјан Димитриоски (кодирање) и Кирил Димески (графика, текст).

Софтверот ќе биде слободен софтвер и ќе може да се превземи од овој блог и на веб-сајтот  на групата кој за скоро ќе го биде……..

Поздрав

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: