Кирил Димески – |< ! R #


Пoсле успешна презентација……..

Posted in Работилници и предавања од Кирил Димески на 4 Јуни, 2007

Како се чувстувам после успешна презентација во СОУ „Ристе Ристески – Ричко“ ?… Незнам, изморено..

Денот денес беше супер, како што планирав…. Се собраа 70 учесници од некаде 2-3 класа и имавме успешна презентација, делевме ЦД-ња и летоци за пиратеријата од Лугола и тоа ептен интересни прашања ми беа поставени и мене и на другите 4 члена од групата кои присуствуваа на предавањето.

Зошто мислите дека Линукс е подобар од Виндовс ?
Дали има пропусти и грешки во кодовите ?
Зошто побавно се ботува Линукс од Виндовс ?
Дали можи да добијам уште едно ЦД ?

Малку Дамјан ни се збуни на презентацијата на Убунту, ама се помина во најдобар ред бидејќи координаторот на групата е тука да среди се….. хаха.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: