Кирил Димески – |< ! R #


Математичарите од семејството Димески

Posted in Општа од Кирил Димески на 6 Јуни, 2007

Значи не е се како што си замислував, дека нема математичари во семејството Димески….
На годинешниот меѓународен натпревар по математика, јас добив пофалница за успешно учество(за 2,25поени ќе бев трет), а сестра ми доби трето место.

Ќе биди нешто од мене….си велам….

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s


%d bloggers like this: