Кирил Димески – |< ! R #


Заврши школската година!!!!!!!!!!!!

Posted in Општа од Кирил Димески на 8 Јуни, 2007

Епа школската година заврши денес, јессссссссссссссссс!!!!!!!!!!!!!!!!
Успехот ми е многу добар, ама не сум задоволен…..оваа година ич не учев, ај од година ќе видам…..ќе биди
Е денес знајте како ќе биде во прилепската чаршија……

А од утре….јас одам пред  , ќе чепкам нешто…..

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s


%d bloggers like this: