Кирил Димески – |< ! R #


Лугоп со своја просторија

Posted in Организации од Кирил Димески на 12 Јуни, 2007

Сакам да Ве известам дека Лугоп се избори за своја привремена просторија, во која од недела ќе се одржуваат состаноците дури не се обезбедиме со комплетна опрема и просторија.

Во рамките на организацијата работи и центарот за поддршка на корисници на слободен софтвер и ГНУ/Линукс, во која има еден компјутер на кој има инсталирано ГНУ/Линукс.
Секој кој што е заинтересиран да проба слободен софтвер и ГНУ/Линукс може да проба во центарот за поддршка на корисници, при групата на корисници на ГНУ/Линукс од Прилеп, Лугоп

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: