Кирил Димески – |< ! R #


Се одржа 5-от состанок на групата

Posted in Организации од Кирил Димески на 12 Јуни, 2007

На ден 7 јуни 2007 година, во кафулето Апореа се одржа 5-от состанок на групата на корисници на ГНУ/Линукс од Прилеп.

На состанокот  беа разгледани повеќе точки утврдени со дневниот ред.
На состанокот  се водеше записник

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s


%d bloggers like this: