Кирил Димески – |< ! R #


Се одржа 6-от состанок на групата

Posted in Организации од Кирил Димески на 17 Јуни, 2007

Денес, 17 јуни 2007 година во 16,00 часот, во (привремените) простории на Лугоп се одржа шестиот состанок.

На состанокот беа разделени работни задачи на сите членови за  летниот период и беше дискутирано за Криејтив комонс лиценците и Денот на слободен софтвер на светско ниво.

Како и секогаш, се водеше записник за состанокот.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s


%d bloggers like this: