Кирил Димески – |< ! R #


Виц на денот

Posted in Општа од Кирил Димески на 13 Јули, 2007

НАГРАДНА КРСТОВИЦОРКА

ОРИЗОНТАЛНО
1. Родно место на Народен Петок.
2. Шач-пита.
3. Гладниот град на една европска земја.
Нацуцулено
1. Наш автор на железнички композиции.
2. S.O.S. од домати.
3. Познат уличен фотограф.
ВОДОЗАМАТЕНО
1. Фабрика за Попови Шапки.
2. Хемиски знак за ветар во магла.
3. Изнаигран филм (добитник на четири врвни, три приземни награди и една подземна награда)

Откако
нема да ја решите ова крстовицорка слободно можете да одете да си
купите бурек со пари, да седите дома и да ги слушате своите родители во
стерео техника.

НАГРАДИ:
1 Награда – комплет чепкалки за авто-стоп патување на пуст остров.
2 Награда – задна тракторска гума за џвакање
3 Награда – 15 дена зимски одмор во Сахара.

Advertisements

One Response to 'Виц на денот'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Виц на денот'.

  1. anarchymk said,

    Ај, Ај… 🙂 Мојте вицеви им ги предаваш на другите хаха.. уживај 😉


Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s


%d bloggers like this: