Кирил Димески – |< ! R #


Крај на проектот „Што е GNU/Linux“

Posted in Општа од Кирил Димески на 22 Јули, 2007

Утре, 23 јули 2007 година во 15,00 часот ќе заврши имплеметирањето на проектот „Што е GNU/Linux“.
Зошто Ве известувам за ова ? – До 15,00 часот во Центарот за поддршка на корисници на ЛугоП и НВО Скорпион, ќе може да се проба GNU/Linux и слободен софтвер.

После овој датум групата ќе започе со завршните подготовки за Денот на слободен софтвер на светско ниво.

Доколку сте компанија која може, сака, го поддржува слободониот софтвер и GNU/Linux – от Ве замолуваме да ни донирате празни дискови на кои ќе снимиме слободен софтвер.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s


%d bloggers like this: