Кирил Димески – |< ! R #


Фотки од 23 јули

Posted in Организации,Работилници и предавања,слободен софтвер од Кирил Димески на 25 Јули, 2007

За настанот може да прочитате овде

Дражен го отвора предавањето

Спонзори на проектот

Овде сликам јас, во фотката влегоа иДражен и Дамјан, а уште двајца учесници беа на пуш пауза

Дел од учесниците во просторијата за теорија

Дамјан го презентира OpenOffce.org – „уф тие муви“

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: