Кирил Димески – |< ! R #


Хуманитарен концерт

Posted in Општа,Организации од Кирил Димески на 30 Септември, 2007

Како претседател на ЛМО „Кузман Јосифоски – Питу“, Ве известувам дека на ден 5 октомври 2007 година на Градскиот стадион во Скопје со почеток во 19.30 часот, ќе се одржи хуманитарен концерт.
На концертот ќе пеат Тоше Проески и други естрадни ѕвезди.

Собраните средства ќе одат во фондот за подобро образование, проекти ПЕП и СЕА.

Билетите се во продажба на повеќе места во Македонија, по цена од 200 денари.

Членовите на ЛМО „Кузман Јосифоски – Питу“ и други ученици од СОЕПТУ „Кузман Јосифоски – Питу“ од Прилеп предводени од моја страна ќе го посетат овој концерт.

Патем, на концертот ќе бидат поделени дискови со ГНУ/Линукс дистрос.

Инфо на www.massum.org

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s


%d bloggers like this: