Кирил Димески – |< ! R #


Да броиме заедно !!!

Posted in ГНУ/Линукс,Општа,Организации,слободен софтвер,технологија од Кирил Димески на 16 Октомври, 2007

Ubuntu 7,10 стасува за брзо….Prepare for new Ubuntu

Апдејт : Убунту 7,10 официјално излезе на 18 октомври 2007 год.
Нарачајте си дискови со Убунту 7.10 или пак спуштете ја верзијата од Интернет 

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: