Кирил Димески – |< ! R #


Напредок на кампањата „ГНУ/Линукс, мојот пријател“

Денес примив повратно писмо од СОЕПТУ „Кузман Јосифоски – Питу“ дека таму ни се овозможени сите услови за одржување на презентацијата/предавањето и не очекуваат за една недела во нивните простории.

Епа планот го сменивме малку прво одиме во СОЕПТУ „Кузман Јосифоски – Питу“ па потоа во СОУ гимназија „Мирче Ацев“, па во СОУ „Р.Р.Ричко“ и тн.

Досега супер напредуваме, па крајниот резултат би требало да биде одличен.

Advertisements

One Response to 'Напредок на кампањата „ГНУ/Линукс, мојот пријател“'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Напредок на кампањата „ГНУ/Линукс, мојот пријател“'.


  1. Браво, само напред!

    Btw, се пишува GNU/Linux, Linux е trademark па мора да стои на латиница. И ја треба ова да го поправам на неколку места. 🙂


Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: