Кирил Димески – |< ! R #


Книго моја

Posted in Веб сајтови,Општа,книги,моја,хард копи од Кирил Димески на 1 Февруари, 2008

Мене ме тагираа Игор (Стама) и Даме

Пред мене има една книга којa ja купив пред некој ден….
[123 стр]

Дреме кротко во секој од нас, подготвена при потреба веднаш да се разбуди.Со неа го пробиваме патот или ги прескокнуваме несекојдневните пречки.Таа е невидлива сила која непрестајно не поттикнува да одиме напред.

Ако животот е игра, овие се правилата од Чери Картер Скот
Издавач: СИЛСОНС
Превод: Павлина Димитриовска, Елена Николоска

Тагирање: Уфо, Киберкотле, Новица, Misos, Bi

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: