Кирил Димески – |< ! R #


Извештај за работата на групата во изминатата 2007 година

Уште на почетокот на месецот напишав извештај за работата на групата во 2007 година. Но пуста мрза, а подоцна ме зафатија и школксите проблеми (мораше да се учи) така да немав многу време да направам upload на извештајот во pdf формат.

Читајте го извештајот тука

Групата се осврнува на нови активности.

Advertisements

One Response to 'Извештај за работата на групата во изминатата 2007 година'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Извештај за работата на групата во изминатата 2007 година'.


  1. Зборчето „им“ не го користите а? 🙂


Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: