Кирил Димески – |< ! R #


Прославен роденденот на ЛугоП

Во Вторникот групата на корисници на GNU/Linux Од Прилеп, ЛугоП наполни 1 година од нејзиното постоење.

Направивме мала забава со цел да го одбележиме тој ден 🙂

Епа фотки овде

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s


%d bloggers like this: