Кирил Димески – |< ! R #


Python упатство за програмирање

Ајде уште малку да ве разочарам, мислев дека ќе го направам упатството за 1 недела, па за 1 месец но поминаа скоро 3 месеци од објавата дека ќе го напишам упатството.

Инаку не се откажувам од работата, но сакам да знаете дека упатството ќе го имате во најбрз временски рок. Проблемот се примерите за код кои треба да ги внесам во делот каде што има примери и вежби.

Овој пост нека служи и како и јавен повик за оние кои имаат некои почетнички кодови кои можат да се искористат во книгата. Но ако немате кдоови можете да дадете идеја па таа да се искористи.

Advertisements

2 Responses to 'Python упатство за програмирање'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Python упатство за програмирање'.

  1. дамјан said,

    абе веќе е очигледно дека НЕМА да е готово во „најбрз временски рок“ 🙂


  2. Јас имав некои идеи… ај денес вечер можеби ќе напишам нешто па ќе ти пуштам на меил…


Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: