Кирил Димески – |< ! R #


Прославен Денот на слободни документи

Во Саботата 29 март во Фондацијата за поддршка и развој (Центар за поддршка на НВО) беше направена презентација со цел презентирање на слобoдни формати.

На настанот имаше дебата на која беа правени споредби помеѓу Microsoft Windows, Microsoft Office и GNU/Linux, OpenOffice.org и .doc форматот.

Повеќе за ова еве еден албум со фотки

Advertisements

One Response to 'Прославен Денот на слободни документи'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Прославен Денот на слободни документи'.

  1. Тими said,

    Е… машала… многу гужва бе!? Не знам како се снајдовте со колку гужва…


Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: