Кирил Димески – |< ! R #


Монитор пред секое дете или не ?!

Posted in ГНУ/Линукс,Општа,моја,слободен софтвер,технологија од Кирил Димески на 20 Октомври, 2008

Пред некој ден се слушнав со моја другарка од Велес. Девојчето учи во средното медицинско училиште во Велес. Ја завртивме темата на разговор за тоа дали компјутерите се користат кај нив. А од оговорот се изненадив, „кај нас ги тргнаа компјутерите, односно мониторите некаде настрана во некој магацин во училиштето, наводно им сметале во работата….

Advertisements

One Response to 'Монитор пред секое дете или не ?!'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Монитор пред секое дете или не ?!'.

  1. Игор said,

    Кире замолија другарка ти да напише една статија и слики на блогот намент за таа цел и да не известува што и како се случува..

    http://edubuntumk.blogspot.com/


Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: