Кирил Димески – |< ! R #


Продолжение на постот со компјутерите

Значи еве некои фотки кои ги добив од другарка ми денес.

Мене ми личи дека компјутерите воопшто не биле инсталирани таму, само е средена инсталацијата за електрична енергија и Интернет ( срање во боја 138 b/s ).

Клик на линковите за поголеми слики.

Слика број 2

Слика број 2


Училница број 1

Училница број 1

Advertisements

One Response to 'Продолжение на постот со компјутерите'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Продолжение на постот со компјутерите'.

  1. Shushalev said,

    я бы сказал не интересно, а разумно


Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: