Кирил Димески – |< ! R #


Кампања “GNU/Linux, мојот пријател”

Како и минатата година така и оваа ја продолжуваме традицијта со предавањата во средните и основните училишта за GNU/Linux.

Оваа година ќе бидеме посветени на користењето на GNU/Linux за секјдневни школски потреби и мрежно работење

Се надеваме дека оваа година кампањата ќе биде многу поуспешна, односно нема да наидеме на проблеми од типот што е проектор и не е потрено предавање за Линукс не се користи тој 🙂

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: