Кирил Димески – |< ! R #


Помош за Мила Спасова

Posted in Општа од Кирил Димески на 21 Ноември, 2008

Од Никола и Виолета Спасови

Нашата ќерка Спасова Мила, родена на 27 aприл 2008 година боледува од dg. Retinopathia prematurorum OU, големо оштетување на видот на двете очи од преголема доза на кислород која ја примала во инкубатор како предвремено родено дете. Има потреба од итно реализирање на оперативен зафат во странство, Белгија, за што се потребни парични средства во висина од 10000 евра кои ние не сме во можност да ги обезбедиме.

Ви се обраќаме со молба да ни помогнете за да може да се реализира овој оперативен зафат.

Паричните средства можете да ги донирате на нашата сметка.

Спасова Мила
Комерцијална Банка
300 007094519605

Телефони за донација
075-143-402 077-143-402 070-143-402

Однапред благодарни
Никола Спасов и Виолета Спасова
телефон за контакт 075-407-351

Advertisements

One Response to 'Помош за Мила Спасова'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Помош за Мила Спасова'.

  1. Act1v8 said,

    Димески, жити се пушти цел рсс фид да оди. Многу е анти-рекламистички да го кратиш фидот со цел да добиеш поише на трефик на блог!

    Пушти нека оди… ако некој има нешто да си каже, мора да дојде кај тебе на блог да искоментира. Нели е така? 🙂


Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s


%d bloggers like this: