Кирил Димески – |< ! R #


Posted in Општа од Кирил Димески на 28 Декември, 2008

ПОЧИТУВАНИ ПРИЈАТЕЛИ

Здравиот човек има стотина желби, а болниот само една-да биде здрав.

Нашата најмила Емануела Грижоска има само осум месеци.Докторите во Бугарија кај Емануела открија тешки срцеви аномалии, кои можат успешно да се отстранат со хируршка интервенција. Емануела сеуште е мала и незнае за својата болест, не знае да ја искаже својата најголема и единствена желба-да биде здарва, дека има право на живот. Нејзината насмевка ги кине нашите срца, а најтешко од се во овој момент е што сме свесни дека со нашите солзи не можеме да и помогнеме. За операција се потребни 13.000ЕУР од кои што ние треба да платиме 20% или околу 3.000ЕУР кои никако не можеме да ги собереме.

Надежта дека во Македонија има добри и хумани луѓе, кои ќе сакаат да помогнат да продолжи животот на нашата најмила Емануела, е единствана светла точка пеколот во кој секојдневно живееме.
Почитувани пријатели, Ве молиме да ја покажете Вашата хуманост и човекољубие, да помогнете да се спаси животот на Емануела.Операцијата е планирана за месец февруари 2009год. Се надеваме дека до тогаш , со Вашата хуманост и несебичност, ќе успееме да собериме доволно средства.

Средствата можете да ги уплатите на жиро сметка:

Емануела Грижоска

30021000007858 Комерцијална банка – Прилеп

075/143-161 – Донација од 100 денари

Нашата искрена благодарност, среќната насмевка на лицето од нашата мила Емануела ќе беиде најголема награда за Нас и за Вас.

Дејан и Милица Грижоски


Advertisements

One Response to ''

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ''.

  1. newprimitive said,

    Uplateno i se nadevam deka ke uspeat da gi soberat potrebnite pari.


Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: