Кирил Димески – |< ! R #


За мене

Кирил Димески ?!

Младо, амбициозно, ажурно и што уште не….момче кое си го живее животот по своја мерка.

За разлика од стандардните љубители на компјутери Кире може да го начекате секаде и во секаква позиција.

Тоа значи дека Кире можно е да бил популарниот диск џокеј на вчерашната журка на која сте биле.
Сте користеле Интернет кој Кире го обезбедил, можеби сурфате на веб сајт кој го подготвил Кире, разбитате англиски поради Кире, Вашите податоци се сигурни заради Кире, можеби Кире ви досадувал, ви направил проблеми но не често…..

Можеби вие ги мразитге Кире, можеби го обожавате или пак го сакате на Кире баш му е гајле 🙂

За Кире има многу да се зборува се што ве интересира овде

Advertisements

%d bloggers like this: